Hírek

IKV Zrt. Fotópályázat megnyitója és eredményhirdetése

2021. év szeptemberében negyedik alkalommal hirdettük meg fotópályázatunkat, amelynek célja, hogy a Társaságunk kezelésében lévő épületeket újszerű látásmóddal, kreatívan jelenítsék meg a pályázók. Ezek az épületek közös kincseink, amikre vigyázni kell, hogy a jövő nemzedéke is megismerhesse azokat.

Faültetés az IKV Zrt. által kezelt épületeknél, parkokban

Az IKV Zrt. számára fontos, hogy tegyen a fenntartható otthonok kialakításáért, a Zöld Város Programmal összhangban.  Társaságunk 171 db 100 %-ban önkormányzati tulajdonú lakóépületet, orvosi rendelőt és zöldterületet kezel, elvégzi a takarítási feladatokon túl a területrendezési munkákat, az illegálisan elhelyezett hulladék elszállítását, és a növényzet gondozását is.

AZ IKV ZRT. FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDET

A pályázat célja az alkotók bemutatkozási lehetősége mellett, hogy a szegedi IKV Zrt. kezelésében lévő épületeket újszerű látásmóddal, kreatívan mutassák be.
Célja továbbá, hogy felhívja az utca emberének figyelmét arra, hogy ezek az épületek mindannyiunk kincsei, amelyeknek megóvása -közös odafigyeléssel- lehetővé teszi, hogy azokat a jövő nemzedékei is megismerjék.

 

Pályázati eredményhirdetés-önkormányzati tulajdonban álló garzonlakások fiatalok részére történő bérbeadása

Az IKV Zrt. 2021. márciusban pályázatot írt ki 6 db, önkormányzati tulajdonban álló garzonlakás fiatalok részére történő bérbeadására, a pályázat beadási határideje 2021. április 16. volt. A pályáztatott lakások 36, 41, illetve 44 m2 alapterületűek, melyek közül 5 db lakás a Tápai u.5. szám alatti, ún. „fecskeházban”, 1 db lakás pedig az Arany János u.12/A szám alatti, 100%-ban önkormányzati tulajdonú épületben található.

Oldalak