Hírek

TÁJÉKOZTATÓ AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ HELYISÉGEK VONATKOZÁSÁBAN IGÉNYBE VEHETŐ BÉRLETI DÍJ KEDVEZMÉNYRŐL

TÁJÉKOZTATÓ

AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ HELYISÉGEK VONATKOZÁSÁBAN IGÉNYBE VEHETŐ BÉRLETI DÍJ KEDVEZMÉNYRŐL

Magyarország kormánya a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletében rendelkezett a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről, illetve a 485/2020.(XI.10.) Korm. rendeletben a veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről, melyre tekintettel Társaságunk átmeneti bérleti díj csökkentést biztosított 2020. november 11. napjától 2020. december 11. napjáig.

Pályázati tájékoztató - Helyreállításra szoruló üres lakások költségelven történő bérbeadása

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Társaságunk 2020.12.19. napján pályázatot fog hirdetni az alábbiakban felsorolt, a Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonában álló 20 db helyreállításra szoruló üres lakás költségelven történő bérbeadására.

TÁJÉKOZTATÓ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ HELYISÉGEK VONATKOZÁSÁBAN IGÉNYBE VEHETŐ BÉRLETI DÍJ KEDVEZMÉNYRŐL

 

TÁJÉKOZTATÓ

AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ HELYISÉGEK VONATKOZÁSÁBAN IGÉNYBE VEHETŐ BÉRLETI DÍJ KEDVEZMÉNYRŐL

Magyarország kormánya a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletében rendelkezett a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről, illetve a 485/2020.(XI.10.) Korm. rendeletben a veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről.

22 lakás szociális alapon történő bérbeadása

2020. szeptember 08- án Botka László polgármester újabb 22 felújított szociális bérlakást adott át a sikeres pályázóknak, a városháza házasságkötő termében. A lakásfelújítások alkalmával sor került az elhasználódott hideg- és meleg burkolatok cseréjére, a külső és belső nyílászárók javítására, a beépített bútorok cseréjére, helyreállítására is. Bérlőink maximális biztonsága érdekében a gázberendezések és a hőleadó készülékek felülvizsgálata is megtörtént, ahol szükséges volt, javítva vagy cserélve lettek.

Szeged

Az elmúlt hónapokban megváltozott az OTTHON szó jelentése, sokszínű érzelmekkel kötődünk a helyhez, ahol minden nap biztonságban érezhettük magunkat. Az IKV Zrt. munkatársai Szeged üres utcáit járva gondoskodtak arról, hogy bérlőink zavartalanul töltsék el ezeket a heteket lakásaikban. A város, melyet annyira szeretünk, más arcát mutatta nekünk, épületei, közterei megnyugtató állandóságukkal, szépségükkel várták a visszatérő életet. Néhány képpel megörökítettük a bérleményeinkből nyíló kilátást, hogy sose felejtsük el, Szeged mindig itt van nekünk!

Oldalak