TÁJÉKOZTATÓ AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ HELYISÉGEK VONATKOZÁSÁBAN IGÉNYBE VEHETŐ BÉRLETI DÍJ KEDVEZMÉNYRŐL

TÁJÉKOZTATÓ

AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ HELYISÉGEK VONATKOZÁSÁBAN IGÉNYBE VEHETŐ BÉRLETI DÍJ KEDVEZMÉNYRŐL

 

Magyarország kormánya a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletében rendelkezett a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről, illetve a 485/2020.(XI.10.) Korm. rendeletben a veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről, melyre tekintettel Társaságunk átmeneti bérleti díj csökkentést biztosított 2020. november 11. napjától 2021. január 11. napjáig.

Az időközben kihirdetett kormányzati intézkedésekre figyelemmel – miszerint a korábban kihirdetett korlátozó intézkedések hatályát 2021. február 01. napjáig meghosszabbították – Társaságunk az 50%-os bérleti díj kedvezményt 2021. február 01. napjáig biztosítja.

A kedvezmény igénybevételéhez kérelmet kell benyújtani az IKV Zrt. részére, melyet postai úton (6722 Szeged, Dáni u. 14-16.), illetve e-mail úján (ikv@ikv.hu) küldhetnek meg az IKV Zrt. részére, illetve a kérelmet elhelyezhetik az IKV Zrt. Szeged, Dáni u. 14-16. sz. alatti irodaházának bejáratánál lévő postaládába is. ( Azon bérlőknek, akik a kérelmet már benyújtották, új kérelmet nem kell előterjeszteniük Társaságunk részére. )

A kérelem ide kattintva tölthető le. 

Amennyiben a fenti tevékenységek céljára történő használat csak a bérleménynek egy része vonatkozásában áll fenn, a kedvezmény kizárólag a fenti tevékenységre ténylegesen használt alapterület vonatkozásában biztosítható. A kedvezmény biztosításának további feltétele, hogy a bérlőnek bérleti díj tartozása ne álljon fenn, illetve azt a kedvezmény biztosításáig rendezze.

 

 

Hír típusa: